Bröllopsfotografering

Regn på bröllopsdagen? Stormvindar från havet? Gassande sol? Utöver avancerade tekniska kunskaper för att fotografera i alla förhållanden, uppskattar många min entusiasm allra mest. Andra gillar att jag är lugn i stressade situationer, om det så är tre minuter kvar till det stundande bröllopet och bruden inte har dykt upp eller det är trafikstockning på väg till vigsellokalen.

Oavsett om ni vill ha bilder från hela er bröllopsdag eller bara en timma med porträttfotografering har ni hittat rätt. Före bröllopet träffas vi och diskuterar igenom vilken typ av bilder ni önskar – klassiska, reportagekänsla, lugnt och stilla eller fart och fläkt, eller kanske lite av allt?

 

På bröllopsdagen kommer jag till er och fotograferar på ett ställe som ni själva valt, kanske ett ställe som är personligt och speciellt för er? Eftersom jag arbetat så länge så behöver ni som sagt varken oroa er för dåligt väder eller andra överraskningar, jag har varit med om det mesta och allt går att lösa. Jag kan garantera att era bilder blir oförglömliga och fina minnen för resten av livet!

 

 

Kommentarer inaktiverade.