Fotograf-Sussi-logotyp

Att bli fotograferad ska kännas bekvämt och vara roligt!

Om du tycker att det känns konstlat och lite obekvämt att bli fotograferad så är du inte ensam. Det är en av anledningarna till att gå till en professionell fotograf. En erfaren fotograf har färdigheterna att guida och leda dig rätt så att bilderna blir naturliga och förmedlar rätt budskap, för rätt sammanhang.

Om mig

Jag har arbetat som professionell fotograf i trettio år. Mitt yrke har fört mig runt om i världen. Från Saarisälkää i norr till Kapstaden i söder och från Venezuela i väst till Japan i öst. Genom mitt jobb har jag fått vara med om hundratals familjehögtider såsom bröllop, dop och student. Varje gång jag packar kameraväskan för en reportageresa eller ställer fram studiobelysningen för en familjefotografering känner jag fortfarande samma upprymdhet. Utmaningen att fånga en ny situation, ett nytt ansikte eller ett nytt land går nog inte att tröttna på. Som kund betyder det egentligen bara en sak – du kan vara helt säker på att det inte finns några omöjliga omständigheter, vid det här laget har jag varit med om det mesta.

Fotograf Sussi Stockholm

Kontakt

Studio

Fyll i dina kontaktuppgifter, önskemål om typ av fotografering och datum. Vill du veta mer om fotografering mejla mig på sussi@fotografsussi.se så får du svar inom några timmar.

Kontakt

Fyll i dina kontaktuppgifter, önskemål om typ av fotografering och datum.
Vill du veta mer om fotografering mejla mig på sussi@fotografsussi.se så får du svar inom några timmar.