Fotograf-Sussi-logotyp

Familjefoto

Barnens spontanitet och oförutsägbarhet ger fantastiska möjligheter att skapa unika, personliga och vackra bilder på både barnen och hela familjen. Ni väljer själva om ni vill bli fotograferade i min ateljé eller utomhus. I ateljén blir det stilrena enkla bilder med flera olika bakgrunder, ute fångar jag barnen mitt i leken, med vinden i håret, rosor på kinderna och ett härligt naturligt skratt.

Att fota gravida och sedan den nyfödda babyn blir ett vackert minne att se tillbaka på när magen är borta och barnet växer upp. Unna dig själv en minnesvärd upplevelse samtidigt som vi skapar underbara bilder på din vackra mage. Du väljer själv om du vill vara helt utan kläder eller inte, jag lovar att du kommer känna dig avslappnad och bekväm i min ateljé. 

Nyföddfotografering innebär att vi fotar babyn de första veckorna. Jag viker mycket tid för att barnets behov ska vara i fokus, behöver du amma eller bara vila så finns det tid och möjlighet till det mellan ”tagningarna”. Babyn växer så snabbt – låt oss skapa minnen att bevara för framtiden!

© 2023 All Rights Reserved.

Kontakt

Fyll i dina kontaktuppgifter, önskemål om typ av fotografering och datum.
Vill du veta mer om fotografering mejla mig på sussi@fotografsussi.se så får du svar inom några timmar.